Termostat pentru calorifer Homematic IP Smart Home - Standard - Control inteligent al încălzirii prin aplicație și control vocal cu Amazon Alexa

138,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 263,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Termostatul inteligent pentru radiator de la homematic IP economisește până la 30% energie termică prin încălzire individuală și conectarea în rețea. Reduceți costurile de încălzire și emisiile de CO2 și asigurați în același timp un climat interior plăcut și confortabil.

Acesta este compatibil cu aplicația Smart Home și oferă comunicare radio la o frecvență de 868 MHz. Poate fi conectat la Amazon Alexa, Google Home și Conrad Connect. Astfel, puteți regla termostatul de acasă, de la muncă sau chiar din concediu prin aplicațiile dedicate pentru Android sau iOS. Cu ajutorul acestor aplicații, puteți controla termostatul și prin comenzi vocale.

Pentru crearea ambientului dorit, termostatul pentru calorifer Homematic IP Smart Home vă pune la dispoziție 3 profiluri diferite de încălzire reglabile.

Detalii tehnice

 • Consum de curent: 120 mA
 • Tip produs: termostat wireless de calorifer
 • Tensiune de funcţionare: 3 V
 • Alimentare: de la baterie
 • Transfer de date (Smart Home): bidirecţională
 • Frecvenţă: 868 MHz
 • Rază max. de acţiune în câmp liber: 150 m
 • Conectivitate cloud: Alexa, Google Home
 • Grad de protecţie: IP20
 • Dimensiuni: 58 mm * 71 mm * 97 mm
 • Greutate: 205 g

Pachetul include 1 termostat, inelul de susținere, accesoriile necesate pentru montaj și instrucțiuni de folosire.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare produse

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse cu aspect impecabil, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse cu semne vizibile de uzură, defecte de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Produsele sunt 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale, produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.