Tapet autocolant pentru camera copiilor Dreamy Sky (5 x 0,15 metri)

89,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 125,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Tapet ecologic pentru copii, din hârtie rezistentă.

Caracteristici: rezistent la spălare, la lumină. Se aplică rapid și ușor, potrivit pentru pereți ușor texturați (PAL) și suprafețe netede.

Fără PVC și plastifianți.

Autoadeziv

  • Material: hârtie texturată
  • Culoare: Alb, Gri deschis, Gri, Albastru pastel
  • Brand: Lovely Kids
  • Dimensiuni articol: 500 x 15 x 0.1 cm

Clasificare produse

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse cu aspect impecabil, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse cu semne vizibile de uzură, defecte de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Produsele sunt 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale, produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.