Sonerie wireless cu buton REV 0088287012 Link2Home, control din aplicatie, 6 sonerii, argintie

72,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 135,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Soneria wireless Link2Home WiFi are un buton elegant și atractiv cu iluminare LED. Este rezistentă la razele UV și condițiile meteo, ceea ce o face ideală pentru poziționare înafara casei.

Este alimentată cu tensiune printr-o priză de perete de 230V~, ceea ce înseamnă că nu este nevoie de cablaje complexe. De îndată ce se apasă soneria, veți primi o notificare în timp real pe smartphone-ul dvs. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a fi informat în orice moment și de oriunde atunci când cineva se află la ușa dvs.

Detalii tehnice

  • Stație exterioară de înaltă calitate cu aspect de oțel inoxidabil
  • (IP44) + WiFi Funkgong (IP20)
  • Primiți notificări în timp real când vizitatorii sună la ușă
  • Primiți notificări mobile — oriunde, oricând
  • Alimentare prin priză de perete de 230V
  • Dimensiuni sonerie: 83×125,5x27mm

Clasificare produse

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse cu aspect impecabil, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse cu semne vizibile de uzură, defecte de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Produsele sunt 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale, produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.