55%

Set de oale și tigăi cu inducție Amazon Commercial, 12 bucăți, oțel inoxidabil

399,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 895,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

*Produsul are mici semne de uzură. Este în stare foarte bună, complet.

Compoziție în 3 straturi: interiorul din oțel inoxidabil de care alimentele nu se lipesc, miezul din aluminiu care distribuie căldura uniform în timpul gătitului și exteriorul din oțel inoxidabil care oferă rezistență și luciu.

MÂNERE ROBUSTE
Mânerele generoase din oțel inoxidabil turnat oferă o prindere sigură, confortabilă și rezistentă la căldură. Pentru rezistență și durabilitate, sunt fixate cu nituri.

CAPACE DIN OȚEL INOXIDABLE
Capacele strânse rețin căldura pentru o experiență de gătit cât mai eficientă, ajutând la conservarea sucurilor, nutrienților și a aromelor.

Utilizare și îngrijire

Potrivit pentru toate tipurile de plite, inclusiv plite cu inducție, se potrivesc la cuptor până la 500 de grade Celsius. Se pot spăla în mașina de spălat vase.

Setul include:

  • 3 tigăi (20,32 cm, 25,4 cm și 30,48 cm)
  • 2 oale pentru sos mici, adânci (1,89 litri / 2,83 litri) cu capac
  • 1 oală pentru supă cu capac (7,57 litri)
  • 1 tigaie mare cu capac (3,31 litri / 26,67 cm)
  • 1 steamer (20,67 centimetri)

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare produse

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse cu aspect impecabil, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse cu semne vizibile de uzură, defecte de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Produsele sunt 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale, produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.