Seif ignifug 36 x 31 x 40 cm (capacitate 23.5l), cu închidere digitală și chei de rezervă

305,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 510,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

  • Greutate: 30kg
  • Dimensiuni: 36 x 31 x 40 cm
  • Capacitate: 23.5l
  • Protejat împotriva focului/incediilor
  • Construcție durabilă din oțel de calibrul 14, cu cinci șuruburi mari de 0,75 inchi (2 cm) pentru o securitate maximă
  • Ușor accesibil prin cod cu ajutorul tastaturii electronice
  • Sunt incluse chei de rezervă pentru situațiile de urgență

Clasificare produse

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse cu aspect impecabil, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse cu semne vizibile de uzură, defecte de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Produsele sunt 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale, produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.

Produse similare