Pompă profesională de desfundat/curățat ROTHENBERGER Industrial RoPump Power

219,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 348,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

*Produsul are mici semne de uzură, este în stare foarte bună, 100% funcțional.

Această pompă de aspirație/împingere are un piston cu dublu sens și se utilizează la desfundarea sau curățarea rapidă a lavoarelor, căzilor și toaletelor.

Ambele funcții, de aspirare și împingere, sunt puternice și cu efect garantat datorită pistonului cu garnituri duble și a corpului turnat dintr-o bucată.

Are incluse două adaptoare (unul lung și unul scurt) care ajută la accesarea spațiilor mai dificile.

Pompa ROTHENBERGER Industrial RoPump Power dispune și de 2 mânere rotative și ergonomice.

Caracteristicile produsului

  • Greutate: 2 kg
  • Acționare: manuală
  • Material: plastic
  • Culoare: negru

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare produse

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse cu aspect impecabil, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse cu semne vizibile de uzură, defecte de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Produsele sunt 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale, produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.