Geantă pentru patine Sherwood cu mânere, căptușeală, fermoar și curea de transport reglabilă

59,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 99,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Geanta Sherwood pentru patine în linie și patine pe gheață este ideală pentru transport sigur și confortabil, fie pentru antrenament săptămânal, fie pur și simplu pentru utilizare în timpul liber. Țesătura durabilă din poliester este ușor de îngrijit și robustă.

Geanta are un despărțitor practic de compartiment. Un compartiment principal cu fermoar pentru patinele in linie sau patinele de gheață și un buzunar lateral suplimentar pentru derapante de schimb, plăcuțe de derapare etc.

Geanta Sherwood pentru patine și role are mânere și o curea de umăr. Cureaua de umăr este reglabilă individual pentru un confort ridicat la transport.

Recomandare de întreținere
A se spăla la 30 de grade.

Detalii tehnice

  • Dimensiuni: 36 x 16 x 36 cm
  • Greutate: 200 gr
  • Material: nylon

Clasificare produse

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse cu aspect impecabil, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse cu semne vizibile de uzură, defecte de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Produsele sunt 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale, produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.