43%

Detector/alarmă de fum ABUS Secvest FURM50000

170,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 300,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Vândut
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Avertizare în timp util de incendiu și fum
Dispozitivul optic de alarmă de fum fără fir Secvest reacționează la cele mai fine particule de fum din aer. Dacă particulele intră în camera de măsurare a detectorului, această alarmă este declanșată și sunetul puternic de alarmă avertizează în timp util locuitorii despre fumul periculos.

Poate fi folosit singur sau integrat în sistemul de alarmă wireless Secvest
Dispozitivul poate fi folosit singur sau integrat in sistemul de alarmă wireless Secvest. Integrat în Secvest, acesta ocupă întotdeauna o zonă care este monitorizată și atunci când sistemul este dezarmat. Pe lângă alarma prin intermediul panoului de control, alarma piezo integrată a detectorului cu cel puțin 85 dB oferă o alarmă suplimentară.

24 de luni de viață a bateriei
Cu bateriile adecvate (3 baterii alcaline AA), dispozitivul radio de alarmă de fum are o durată de viață de cca. 24 de luni. Durata de viață variază în funcție de cât de des este testată funcția detectorului. Se recomandă un test săptămânal. Dacă bateria devine mai slabă, detectorul semnalează acest lucru cu bipuri regulate.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare produse

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse cu aspect impecabil, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse cu semne vizibile de uzură, defecte de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Produsele sunt 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale, produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.