Cutie pentru scule cu organizatoare Stanley 1-92-911, 50x26x26cm

79,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 165,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa C
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

*Produsul are un mic defect, după cum se poate observa în poză. Unul din capacele de plastic transparente este ciobit. Acest lucru nu afectează funcționalitatea cutiei.

Cutia pentru depozitare scule Stanley 1-92-911 face parte din gama de articole pentru casă și grădină necesare oricărei locuințe. Modelul dispune de două organizatoare detașabile și este ideal pentru transportul și înmagazinarea uneltelor multiple.

Alte caracteristici ale cutiei de depozitare Stanley 1-92-911:

  • Încuietori metalice pentru securizarea cutiei
  • 2 tăvițe pliabile
  • 2 organizatoare detașabile
  • Dimensiuni exacte: 49.5 x 26.5 x 26.1 cm
  • Sculele din imagine NU sunt incluse

Clasificare produse

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse cu aspect impecabil, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse cu semne vizibile de uzură, defecte de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Produsele sunt 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale, produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.