44%

Cutie 100 conectori doză Wago 221 32A (2, 3 și 5 pini) pentru conductori pentru conductori 0.14-4 mm

167,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 299,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa B
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

*Capacul de plastic al cutiei este rupt. Piese sunt complete, în stare impecabilă.

Deschidere/închidere multiplă: Seria 221 cu pârghie de blocare

Setul include: 30 de piese cu 2 pini, 50 de piese cu 3 pini și 20 de piese cu 5 pini

Caracteristicile produsului

  • 40 % mai putin spațiu necesar, forță de acționare redusă
  • carcasă transparentă pentru controlul introducerii conductorului conectat
  • pentru conductoare flexibile și solide de 0,14 – 4 mm
  • două găuri de testare pentru sonde
  • evaluat pana la 32 A/450 V
  • temperatura de funcționare continuă 105°C

Produsele marca Wago au ca principală caracteristică gradul mare de fiabilitate, ceea ce le face să fie întotdeauna pe primul loc în preferințele clienților. Acestea pot rezista la un curent nominal de 32A și valoare a tensiunii nominale de 400V, ceea ce le face cât se poate de utile și ușor de utilizat.

Clasificare produse

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse cu aspect impecabil, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse cu semne vizibile de uzură, defecte de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Produsele sunt 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale, produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.