26%

Cântar bebeluși Adler AD 8139

99,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 134,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

În primele luni de viață ale unui bebeluș monitorizarea greutății este foarte importantă. Acest lucru se poate face foarte ușor cu Adler AD 8136.

Capacitatea maximă este de 20 kg și are o acuratețe extraordinară, de doar 0.01kg. Aparatul are platforma de 56x26cm.

De asemenea, dispune de funcția HOLD care vă ajuta să cântăriți copilul chiar dacă acesta se mișcă. Cântarul se oprește automat după 20 de secunde de când nu a mai fost utilizat.

Detalii tehnice

  • Cântărește de la 0.1kg până la maxim 20kg
  • Acuratețe: 0,01 kg
  • Platforma pentru bebeluși 56 x 26 cm
  • Funcție HOLD (facilitează cântărirea copiilor chiar dacă aceștia se mișcă)
  • Funcție TARE (facilitează cântărirea copiilor îmbrăcați)
  • Ecran LCD mare 60 x 21 mm
  • Buton ON/OFF cu funcție de oprire automată după 20 de secunde
  • Baterii: 2 x 1,5V AAA (nu sunt incluse)

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare produse

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse cu aspect impecabil, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse cu semne vizibile de uzură, defecte de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Produsele sunt 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale, produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.