Bicicleta fitness eliptică Zipro Neon, volantă 7kg, greutate maximă suportată 120kg

579,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 828,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Vă doriți un antrenament plăcut și eficient fără a fi nevoie să ieșiți din casă? Este destul de ușor cu bicicleta eliptică NEON de la ZIPRO.

Exercițiile sistematice pe acest dispozitiv implică munca întregului corp. Calitatea fără compromisuri a bicicletei eliptice este apreciată de cei mai pretențiosi utilizatori. Bicicleta eliptică NEON este o soluție ideală pentru persoanele care se așteaptă la durabilitate și soliditate combinate cu un design modern. Datorită unui computer multifuncțional care monitorizează antrenamentul, veți obține rezultate și mai bune.

 • Dimensiunile echilibrate se potrivesc chiar și apartamentelor mici
 • Roți de transport pentru transportarea bicicletei eliptice
 • Profilurile de bază late garantează stabilitatea antrenamentului
 • Tălpici antiderapante care influențează eficacitatea exercițiilor
 • Sistem de rezistență magnetică încorporat, eficient
 • Reglare extrem de eficientă a gamei de rezistență pe 8 niveluri
 • Măsurarea precisă a ritmului cardiac datorită computerului încorporat
 • Bază stabilă

Mânere mobile
Mânerele, acoperite cu spumă de înaltă calitate, împiedică alunecarea mâinilor în timpul exercițiilor intense și asigură confort de utilizare.

Baze antiderapante
Suportul stabil pentru picioare este un factor important în antrenament, motiv pentru care am echipat bicicleta eliptică cu tălpici late cu suprafață antiderapantă.

Nivelare perfectă
Baza din spate a bicicletei eliptice magnetice NEON este echipată cu eclise speciale care permit o nivelare perfectă a dispozitivului.

Roți încorporate
După antrenament, doriți să mutați bicicleta într-un alt loc? Datorită roților de transport montate, acest lucru este foarte simplu și rapid.

Sistem de rezistență
Mecanismul magnetic intern asigură o funcționare extrem de lină și silențioasă și setările individuale ale bicicletei eliptice.

Detalii tehnice

 • Dimensiuni 107cm * 66cm * 152cm
 • Greutate 28.9 kg
 • Greutate maximă suportată: 120 Kg
 • Greutate volantă: 7 Kg
 • Funcții: timp, viteză, distanță, puls, calorii
 • Număr trepte dificultate: 8

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare produse

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse cu aspect impecabil, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse cu semne vizibile de uzură, defecte de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Produsele sunt 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale, produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.