Bandă de alergat ISE ‎ABM72 750W, 10 km/h, greutate maximă 120 kg

749,00 RON (TVA inclus)
Preț mediu piață 1.400,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc
Clasa A
Cele mai mici prețuri de pe piață
Livrare în 24 - 48 de ore
Garanție și retur în 14 zile
Transparență totală

Descriere

Această bandă de alergat ISE este pentru începători sau pentru excursioniști. Vă permite să alergați cu pași scurți sau să mergeți cu o viteză care variază de la 1 la 10 km/h. Este, de asemenea, un dispozitiv care economisește spațiu, ușor de configurat și stocat. Acceptă o greutate maximă de 120 kg.

Concret, această bandă de alergat are 1,25 m înălțime (la nivelul ecranului), 1,21 m lungime și 0,54 m lățime. Ea cântărește 27 kg. Se vinde preasamblat, ceea ce înseamnă că există doar două șuruburi de strâns. Pentru depozitare este posibil să o pliați în jumătate și să o fixați în această poziție. Puteți să o glisați sub o canapea, în spatele unei uși sau într-un dulap. Pentru a o muta, are câteva roți care ușurează totul.

În ceea ce privește cursa în sine, beneficiem de o bandă de 34 × 102 cm și un motor de 750 wați. Pânza de rulare este confortabilă, deoarece este proiectată în 5 straturi diferite pentru a oferi o amortizare bună. La pornire, apăsăm un buton, apoi o numărătoare inversă de 3 secunde ne permite să fim pregătiți pentru începerea mișcării.

Pentru siguranță, este inclus un cârlig de prindere, care odată atașat de dvs, oprește automat banda în cazul în care vă pierdeți echilibrul sau ieșiți brusc de pe bandă.

Ecranul LCD urmărește viteza, distanța, timpul și caloriile arse.

Detalii tehnice

  • 10 viteze
  • 4 programe prestabilite disponibile
  • Dimensiuni: 121,5 × 54 × 125 cm
  • Dimensiunea benzii de rulare: 102 × 32 cm
  • Greutate bandă: 27 kg
  • Greutate maximă suportată: 120kg
  • Afișaj LED: Da
  • Cârlig de siguranță: Da

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul producătorului aici.

Clasificare produse

*Prețurile produselor sunt reduse în funcție de clasa acestora. Astfel, reducerile cele mai mari vor fi regăsite în clasele inferioare (C, D), în timp ce clasele superioare (A, B) vor avea reduceri mai mici dar calitate superioară.
Produse cu aspect impecabil, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse în stare foarte bună, cu mici semne de uzură, complete, 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse cu semne vizibile de uzură, defecte de transport sau accesorii/piese neesențiale lipsă. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Produsele sunt 100% funcționale. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.
Produse funcționale cărora le lipsesc piese/accesorii esențiale, produse nefuncționale cu probleme electrice, la motor etc care se vând pentru piese. Aceste detalii vor fi precizate explicit în descrierile fiecărui produs, cu poze reale adăugate. Este posibil ca ambalajul original să lipsească sau să fie deteriorat.